Najít správně padnoucí podprsenku je umění. Vybrat sportovní podprsenku je jednodušší, ale stejně důležité aby seděla dobře a držela i při náročnějším sportu. Bude se v ní cítit skvěle jelikož bez kostic je to zkrátka pohodlnější!

Měření je základ.

Sportovní podprsenka by měla prsa dobře držet, ale ne je svírat. Proto je důležité aby seděla především přes obvod a pod prsy. Jelikož jsme nuceni teď nakupovat online, je dobré se podívat do velikostní tabulky a všechny rozměry si změřit. Nenechte se totiž zmást, velikost poprsí není úměrná šířce hrudníku.

Zvažte i potřebu

 Je také důležité zvážit použití a podle toho zvolit vzhled ramínek. Plánujete ji nosit i ven? Pak je dobré zvolit klasická jednoduchá záda která nebudou nikde tlačit ani v případě že si vezmete batoh na záda nebo tašku přes rameno. A zjistěte si zda vás nebude obtěžovat nebo tlačit u krku. 

Pokud vám nevadí nosit podprsenku v létě jen tak, nebo pod světlé tričko aby byla vidět běžte do barevných vzorovaných. Pokud ovšem neradi přitahujete pozornost, zvolte si nějakou neutrální v jednoduchém vzoru nebo jednobarevnou.  

Sportovní oblečení by zkrátka mělo splňovat vaši potřebu. Je dobré mít  alespoň dvě sportovní podprsenky, často se stane že máme jednu zrovna v prádle. 

slečna ve sportovní podprsence

Pokud se vám podaří najít skvěle padnoucí podprsenku, je čas se vrhnou na vaši oblíbenou aktivitu která vás bude v kvalitním a dobře vybraném oblečení bavit.

Pokud chcete nějaké tipy jak si najít Cvičení které vás bude bavit zjistíte to v našem minulém článku.