Podíváš se do kalendáře, a co nevidíš! Za chvilku je tu léto, a tvůj šatník není na příchod prosluněného ročního období vůbec připravený. Od toho jsme tu už ale my, abychom ti pomohli s výběrem těch správných outfitů – dnes konkrétně v barvách léta.

Léto se nezadržitelně blíží, a s ním i zařazení letních barev do šatníku. I když máme každá trochu jiný vkus, uvolněná letní atmosféra plná slunce a teplých dní na nás na všechny působí stejně. Chceme odhodit teplé svetry, tmavé barvy a z celého roku máme právě teď největší chuť zkoušet bláznivé trendy a experimentovat s rozmanitými vzory a křiklavými barvami.

Čas odhodit zábrany

Asi nemusíme dvakrát zmiňovat, že je léto dobou dovolených, výletů s rodinou a odpolední strávených u vody či v přírodě – jestli potřebujete inspiraci, podívejte se Kam v Čechách vyrazit? Také je to ideální doba na veškeré sportovní aktivity, protože i když jsi přes den v práci, rána a večery se nesou v duchu příjemných teplot a možností vyrazit ven. Proto by měla určitou část tvého letního šatníku obsahovat i vhodná sportovní výbava.

Sportovní podprsenky UTOPY jsou na léto ideální: 1. Sportovní podprsenka Happy Poppy, 2. Sportovní podprsenka Pink Joy, 3. Sportovní podprsenka Purple Lust

Možná čekáš, že ti teď doporučíme barvy, které jsou pro letošní léto v kurzu. Byla by ale škoda upřednostnit jen pár barev, když můžeš mít zkrátka všechny najednou. Kdy jindy vynikne třeba pestrobarevná sportovní podprsenka s výjimečným potiskem, když ne teď, kdy ji nemusíš schovávat pod dalšími vrstvami oblečení? Stejně tak je čas vyhnat nudu z ulic a pořídit si nějaké opravdu barevné legíny, na které jsi dosud třeba neměla odvahu. Léto je idealní čas opustit svoji komfortní zónu a zkusit něco bláznivého!

UTOPY barvy miluje

Originální česká značka UTOPY je plná barev po celý rok, jak se ostatně dokazují Nejúspěšnější kousky tohoto roku! V létě to ovšem platí dvojnásob. Je tedy čas podívat se na nějaké opravdu mimořádně pestrobarevné kousky, kterými svoje letní zážitky pozvedneš na zcela jinou úroveň.

3/4 legíny od UTOPY mají nespočet designů: 1. 3/4 legíny Birds, 2. 3/4 legíny Aurora,
3. 3/4 legíny See the Sea

Oblíbeným letním kouskem jsou 3/4 legíny, které jsou k dostání v mnoha designech. Mezi naše oblíbené patří například opravdu pestrobarevný design Birds, který tě ve vtěřině přenese do tropických krajin, nebo design Aurora podobající se abstraktnímu obrazu nějakého moderního malíře. Naší srdeční záležitostí je i design See the Sea, který svými pastelovými barvami připomíná harmonickou mořskou pláž.

Další nezbytností na léto je již dříve zmíněná podprsenka na běhání, s níž si můžeš užívat jak rozkvetlé máky designu Happy Poppy, tak abstraktní obrazce designů Pink Joy nebo Purple Lust.

Snad jsme tě přesvědčili, že barev se není třeba bát. Najdi si i ty svůj bláznivý design na léto! Přečti si také, proč Legíny vládnou jaru.