Líbí se ti legíny z naší nabídky a chceš je vyzkoušet? Podívej se, proč jsou legíny od Utopy správnou volbou a co je dělá tak skvělé.

Kvalitní materiály a pečlivé zpracování

Legíny od Utopy šijeme z těch nejkvalitnějších materiálů. Používáme látky s certifikací OEKO-TEX a SOTEX. Co to znamená? Certifikát ti zaručí, že jsou legíny ušité z nezávadných materiálů. Nezapomínáme ani na kontrolu kvality, kterou pečlivě testujeme a dáme za ni ruku do ohně. Využíváme metodu “slow fashion“. Ve zkratce to znamená, že ti legíny vydrží i déle než jednu sezónu. Takže i když se ti může zdát počáteční investice vysoká, ve skutečnosti se ti vrátí v kvalitě a výdrži legín.

Originální a pestrobarevné designy

Kromě toho, že všechny legíny šijí české švadleny, využíváme také grafických návrhů od českých autorů. Pro potisk používáme techniku sublimace, která ti zaručí, že ti výrazné barvy na legínách nikdy nevyblednou. Tvé legíny zůstanou stále rozzářené a vesele barevné, přesně takové, jako byly první den, kdy sis je poprvé oblékla. Nezapomeň se o legíny správně starat, aby ti vydržely co nejdéle.

Komfort a pohodlí při nošení

Nemusíš se bát, že by ti byly legíny nepohodlné. Na výběr máme různé střihy, z nichž každý prochází poctivým testováním pohodlí a střihu. Snažíme se střihy stále vylaďovat, abychom dosáhli maximálního pohodlí při jejich nošení. Ať už budeš v legínách sportovat nebo lenošit, nebudou ti na překážku. Velmi rychle si je oblíbíš a nepohodlné džíny, které všude tlačí, půjdou na dno skříně. Pro zimní období doporučujeme zateplené legíny, které tě udrží v teple za každého nečasu.

Dostupnost v různých velikostech a střizích

Legíny Utopy najdeš v různých velikostech. Jistě najdeš tu, která ti padne jako ulitá. Nezapomeň se správně změřit podle velikostní tabulky. Také máš možnost vybírat z rozličných střihů. Máš raději legíny do pasu, nebo s vyšším pasem? Ani jedno není problém. Pro letní nošení jsou tu pro tebe nachystané tříčtvrteční legíny a kraťasy. 

Podporujeme mladé a nadějné designéry

Všechny naše legíny jsou limitovaná edice. Originální design pro nás vytvářejí čeští autoři. Každý grafický návrh přizpůsobujeme velikosti legín tak, aby všechno skvěle padlo a vypadalo. K legínám bývá ve stejném designu také mikina nebo sportovní podprsenka. Snažíme se, aby si svůj outfit dotáhla k dokonalosti. Jestli se necítíš na divoké barevné vzory legín, pak jsou pro tebe jako stvořené jednobarevné legíny. Ty se navíc dají dobře kombinovat se sukněmi a šaty.

Chceš legíny, které vydrží a budou vypadat skvěle? Pusť se do vybírání a najdi svůj styl. Budou to přírodní motivy, které hrají paletou nádherných barev? Jestli ti začíná být chladno, mrkni na naši nabídku termo legín.